Over NuZorg uitzenden en detacheren

Youssra Ghribi is eigenaar en directeur van NuZorg uitzenden & detacheren. Zij begon haar carrière als verpleegkundige. Youssra die zich beschrijft als ambitieus en energiek vond het dan ook leuk om haar eigen kennis en expertise te delen met andere. Zij besloot de leraren opleiding te doen. Na de leraren opleiding gezondheid zorg en welzijn ging zij aan de slag als docent verpleegkunde. Zij inspireerde andere studenten om hun dromen na te jagen. Daarnaast luisterde de studenten met veel lof naar haar ervaringen in de praktijk waar zij in verschillende branches werkzaam is. ‘Het geven van les terwijl je zelf in de praktijk werkzaam bent is de ideale situatie, want je kan de theorie en de praktijk met elkaar koppelen en dat vinden de studenten fijn’.

Youssra weet wat de studenten nodig hebben, maar weet ook waar de behoefte ligt van zorgorganisaties! Daarom besloot zij NuZorg uitzenden & detacheren op te zetten.

Visie

Het zorgvuldig selecteren van personeel vinden wij van groot belang zodat wij de veiligheid van de cliënten/patiënten kunnen waarborgen. Veiligheid staat voorop. Naast de veiligheid van de zorgvrager is de veiligheid van de flexwerker ook van groot belang, zij worden immers beoordeeld op hun handelen.

NuZorg uitzenden & detacheren is in staat om mensen te selecteren die echt hart voor de zorg hebben en andere willen helpen.

Door mijn ervaring als docent en mijn ervaring op de werkvloer als verpleegkundige kan ik specifiek selecteren op basis van kennis en deskundigheid door in gesprek te gaan met de flexwerker. Wij staan voor duurzame en kwalitatieve zorg.

Als intermediair staan wij voor de welzijn en gezondheid van onze flexwerkers. Wij willen dat onze flexwerkers een balans vinden tussen werk en privé. Wij bieden onze flexwerkers de juiste handvatten om plezier te ervaren in hetgeen wat zij doen.

Wij zorgen voor elkaar!

Uw garantie

.

NuZorg-Uitzenden beschikt over diverse certificaten, waaronder NEN 4400-1. Hiermee bewijzen we dat ons personeelsmanagement methodisch is en dat we onze bedrijfsprocessen beheersen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en financiële betrouwbaarheid. Uiteraard blijven onze medewerkers bijgeschoold. Wij geloven dat kwaliteit ook afhangt van toegankelijkheid. Wij staan ​​24 uur per dag voor u klaar en kunnen indien nodig snel schakelen.