About us

Over NuZorg Uitzenden & Detacheren

De druk op de zorg neemt steeds verder toe. Daarom vinden wij het van groot belang dat de veiligheid van de cliënten nog steeds kan worden gewaarborgd. Het zorgvuldig selecteren van gekwalificeerd en gepassioneerd zorgpersoneel is daar een groot onderdeel van.
 
Bij NuZorg Uitzenden & Detacheren selecteren wij zorgverleners die écht hart hebben voor de zorg en een uitdaging niet uit de weg gaan.

Maak kennis met founder Youssra Ghribi

Youssra Ghribi is eigenaresse en directeur van NuZorg Uitzenden & Detacheren. Zij begon haar carrière zelf ook als verpleegkundige. Om haar kennis en expertise rondom de zorg te delen met anderen, besloot ze de lerarenopleiding Gezondheid, Zorg & Welzijn te volgen en is ze, naast haar werk als verpleegkundige, aan de slag gegaan als docent verpleegkunde. Als docent stimuleerde ze haar studenten om hun dromen na te jagen door met passie en lof haar ervaringen uit de praktijk bij verschillende branches te delen.

“Het geven van les terwijl je zelf in de praktijk werkzaam bent, is de ideale situatie. Je kunt de theorie en de praktijk met elkaar koppelen en dat vinden studenten heel fijn.” – Youssra

De juiste mensen plaatsen

Doordat Youssra direct te maken had met studenten én zorgorganisaties, ontdekte ze waar beide partijen behoefte aan hadden. En hoe belangrijk gekwalificeerd personeel is om de beste zorg te kunnen bieden. Dat zorgde ervoor dat zij besloot NuZorg Uitzenden & Detacheren op te zetten; om gepassioneerde zorgverleners en zorgorganisaties aan elkaar te koppelen en daarmee duurzame en kwalitatieve zorg te garanderen.
Dit doen we door middel van uitzenden, detachering en zzp’ers in de zorg. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij zorgen voor elkaar!